|
MENIUL TRADITIONAL NR.2 |
|
APERITIV |
SNITEL SUSAN |
GORDON BLEU |
CRISPY |
CHIFTELE |
CROCKETTE GEOMETRIC |
RAFAELLO BLACK |
CASCAVAL AFUMAT CU MASLINE / RODIE / SIMPLU |
ROSIE UMPLUTA CU BRANZA |
MASLINE |
SOS TZATZIKY / SOS SWEET CHILLI |
FLORI COMESTIBILE / PHISALIS |
FELUL I |
CIORBA TARANEASCA DE VACUTA |
CIORBA DE BURTA |
CIORBA RADAUTEANA |
CIORBA DE LEGUME (POST) |
SUPA DE PUI TRADITIONAL |
FELUL PRINCIPAL |
PIEPT DE PUI CU GORGONZOLA |
CEAFA TARANEASCA CU SLANINA FRIPTA |
CARTOFI CIOBANESTI |
SALATA DE VARZA |
SARMALUTE |
SARMALUTE CU MAMALIGUTA |
DESERT (tortul) |
Va multumim pentru alegerea facuta! |